За Нас

Фирма “Консервинвест” ООД е създадена и започва производство през 1998 г. Производствената база на “Консервинвест” ООД се намира в Тракийската низина на 10 км от гр. Първомай – в с.Православен. В производството на консервите се влагат суровини собствено или местно производство, използват се зеленчукови и плодови асептични пюрета от доказани производители. За да бъдат с дълъг срок на годност продуктите на фирмата се стерилизират в автоклави (стерилизатори). Изключение правят конфитюрите и мармалада, които технологично не подлежат на стерилизация.Компанията е в добри партньорски отношения с редица водещи фирми както от България, така и от Европа.Високото качество на производство, строгият санитарен контрол, влаганите качествени суровини, се оценява достойно от потребителите.

От 2008 година започна производство на детски пюрета с търговска марка „Малечко”. Произведени под строг санитарен контрол, от качествени продукти, без консерванти и оцветители, детските пюрета „Малечко” са едни от качествените детски пюрета предлагани на българския пазар. От 2009 година фирмата произвежда конфитюри и мармалади от подбрани плодове, потопени в ароматно, гъсто желе и приготвени по традиционни български рецепти.

През 2010г. компанията изгради нов цех за месни консерви и предложи на потребителите няколко вида пастети и месни ястия. Фирмата притежава сертификат IFS версия 6 издаден от TUV NORD Cert.Производствената линия е с капацитет от 5000 буркана на час. Разполагаме със собствено хладилно стопанство за обработка и съхранние на някои от основните суровини.